Over ons

Leesgedichten.nl is een Nederlandstalige gedichten website met een groot scala aan gedichten. In het verleden waren de makers van Leesgedichten.nl vaak opzoek naar een makkelijke site waar snel en overzichtelijk gedichten gevonden konden worden. Deze waren helaas erg moeilijk te vinden. Voor ons dus een uitdaging om een website te maken die wel zorgt voor een goed overzicht van gedichten die makkelijk te delen zijn met anderen. Leesgedichten.nl is in 2009 ontstaan. In augustus 2010 is de nieuwe (verbeterde) versie van Leesgedichten.nl online gekomen. Alles is toen geoptimaliseerd en veranderd zodat alles nog overzichtelijker was, dit ten voordele van alle bezoekers! In de laatste jaren, onder andere in 2015, zijn verdere verfijningen aangebracht om het gebruikersgemak te vergroten.

Gebruik maken van Leesgedichten.nl is gratis. Ook het plaatsen van gedichten, het beoordelen van gedichten en het lezen van gedichten is gratis. En dit blijft ook zo! Door middel van advertenties worden enige inkomsten gegeneerd om de kosten van de website te dekken.

De naar Leesgedichten.nl ingezonden gedichten mogen over elk onderwerp gaan. Alleen gedichten met inhoud voor volwassenen, en gedichten die op enige manier de wet overtreden, aanstootgevend zijn, of in de breedste zin niet ‘zuiver’ zijn, die zijn verboden en worden niet geplaatst. Ook het schenden van auteursrechten, het inzenden van gedichten van anderen, alsmede het inzenden van songteksten is nadrukkelijk niet toegestaan. Dit beleid blijft ook zo.

Voor vragen of suggesties kun je contact op nemen via het contact formulier wat te vinden is bij het knopje 'Contact'.